Основни пакети за публикуване на обяви

Избирате сами дали да е безплатно или с добавена стойност!

Как работи?

Цени и условия за ползване на различните пакети за обяви за работа в сайта GastroJOBS.bg

image

ПРОМО

Искате по- бързо да бъде намерена вашата обява и да достигнете до търсещите работа много по-бързо, възползвай се от промо услугите на GastroJOBS.bg

image

Безплатна обява

Обявите са безплатни на всеки 30 дни може да подновите пакета за безплатни обяви. Безплатните обяви за работа притежават всички качества на достъпност. Без никакви ограничения.

image

Premium

Premium обявите са специални позиции в отделна промо секция, която се намира най-отгоре в страницата веднага след търсене. Тези обяви се показват по два пъти. Веднъж в промо секцията и веднъж в стандартен списък.

image

Спешна обява

Обявите в GastroJOBS се подреждат по реда на публикуване. Във времето, всяка обява се мести все по-надолу в резултатите при търсене, защото постоянно се публикуват нови обяви. Маркирайте обявата си с маркер СПЕШНО или ТОП за да направите обявата по- забележима.

Накратко за нас

Обявите за работа в GastroJOBS.bg позволяват на квалифицирани специалисти да търсят подходящи свободни работни места и да разберат какви сектори и региони търсят да наемат кадри. Порталът също така предоставя важна информация, например как работи процесът за кандидатстване за работа в България. Тук ще намерите освен обяви за работа така и много правна информация и важни детайли както за търсещите работа така и за предлагащите такава.
Целта на портала е да насърчи и вдъхнови квалифицирани специалисти от България да останат и да работят в България.

image
Безплатно
Старт

Безплатен стартов пакет за всички валиден 30 дни

лв. 10
Стандартни обяви

Пакет от стандартни обяви за работа

лв. 2.60
СПЕШНО

Маркирай обявата си с маркер СПЕШНО

Еднократни обяви за работа

Може да изберете вариант само от една обява. Вариантите са от напълно безплатна обява за работа, така и с промотиращ характер с добавена стойност. Всички посочени цени са с включено ДДС и са в Български лева!
Безплатно
Безплатна обява

Безплатна обява

лв. 15
1 обява TOP

1 обява за работа - ТОП

лв. 30
1 обява Premium

1премиум обява