Как да публикуваме обява в GastroJOBS.bg

Кратки инструкции

Научете как бързо и лесно да публикувате вашите безплатни или платени обяви за работа.

image

Заглавие и Категория

Първо изберете заглавие за вашата обява за работа. Нека да не е твърде дълго. Оставете това за описанието 🙂

image

Категории

След заглавието изберете задължително КАТЕГОРИЯ. След като я изберете до няколко секунди ще се появи под категория ако професията я изисква. Моля изберете най- подходящата за да имате успех!

image

След като вече сте въвели нужната информация е нужно да продължите да въвеждате всичката необходима информация. Може да избирате между десетки възможности. Може да покажете примерна заплата или да информирате какви са нужните качества на кандидата...

image

СРОК ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

Тук може да определите колко дни вашата обява да бъде активна. Моля обърнете внимание на факта че колкото повече дни обявата е активна толкова тя става неефективна. Препоръчваме да ползвате максимум 30 дни а след това винаги може да я продължите БЕЗПЛАТНО Е!

image

ОБРАЗОВАНИЕ и КВАЛИФИКАЦИЯ

Тук е важно да отбележите с какви образователни качества трябва да разполагат бъдещите кандидати?! Имате възможност да изберете от хора без завършено образование до най- високи степени. Имате възможност и за изискване на Диплома, Свидетелство или Удостоверение за курсове и обучения!

image

Прикачени файлове и ВЪПРОСНИК

Имате възможност да въведете предварителни въпроси към кандидатите

image

Маркери и Умения

Желателно е да въведете Умения към кандидата. Имаме готво набор, но вие може да добавите колкото желаете. Маркери - те са особено важни. Напишете няколко основни ключови думи свързани с вашата обява. Всяка дума разделяйте като натиснете ЕНТЪР. Тези думи помагат на търсачките да покажат по- тоно вашите обяви.

image

ВЪПРОСНИК

Тази безплатна услуга ви помага да зададете няколко предварителни въпроси към кандидатите. Направете кратко интервю. Попитайте дали имат опит и къде? или пък Защо кандидатства... или каквото решите. Ако желаете да ползвате тази екстра ключете я с бутона в ДЯСНО - НЕ / ДА

image

Населено място и адрес на работното място

Изберете ОБЛАСТЕН ГРАД, а след това съответната община

В България има 5 302 населени места, 5 045 от тях – села сами виждате че да въведем всички е напълно ненужно. Изберете само основните места като областен град и съответна община на посоченото от вас работно място. В описанието на обявата може да поясните точно място ако смятате че е необходимо.

image

ОБЛАСТ

Изберете една от 28-те области в България. Те са водещи за всяко търсене в сайта.

image

Община

След няколко секунди ще се появи място за изборт на Община. Изберете и нея защото това е много важно за правилно показване на обявата ви. Никой не иска да публикува обява за Ахтопол но да я публикува само в Бургас... Има кандидати, които искат да работят на точно определено място и така може да пропуснат вашата обява!

image

Безплатна или ПЛАТЕНА обява?

Изберете сами каква обява желаете да публикувате!

На крачка преди да публикувате вашата обява имате възможност да изберете каква да е тя. Дали да я подсилите с добавка или да я публикувате като обикновенна обява за работа?

image

Безплатна обява

Може да публикувате обявата като Стандартна - без подсилване. Просто натиснете директно синият бутон ПУБЛИКУВАНЕ. След публикуването, ако разполагате с предплатени добавки може да подсилите обявата си.

image

Подсилване на обявата

Ако разполагате с предплатени услуги за подсилване може да ги използвате именно тук. Отбележете с тикче какво подсилване или промотиране желаете да направите. Може да комбинирате добавките. ВАЖНО!!! - Внимавайте да не комбинирате Премиум обяви с ТОП - няма смисъл. Препоръчваме ви да използвате комбинация само на една премиум услуга с услугата СПЕШНО. Така ще имате максимум откриваемост.

image